Tipuri de Tratament

Tratamente de Cancer

Readucem speranța în viața ta

Am construit acest centru, cu viziunea de a ține pacientul mereu în centrul atenției.
Dr. Fabian Fehlauer

Încercăm să readucem speranța în viața ta. Echipa noastră medicală este mereu gata să întâmpine pacienții ce ne trec pragul și va face tot posibilul să ii diagnosticheze și să îi vindece. În numai 4 ani de la deschidere am reusit să tratăm peste 1500 de pacienți bolnavi de cancer.

Cancerul este în continuare una dintre cele mai întâlnite boli, iar majoritatea tipurilor de cancer pot fi vindecate deoarece tratamentele au avansat foarte mult în ultimii ani.

Radioterapie IMRT, VMAT, IGRT

Centrul Oncologic de Tratament Hamburg a contribuit serios în ultimii ani la reputația Germaniei în domeniul tratamentelor cu radioterapie. Centrul nostru din nordul Germaniei oferă pacienților, radioterapie la cele mai înalte standarde folosind tehnologii de vârf precum IMRT, IGRT și CyberKnife. Aplicăm tratamente de radioterapie pentru cancer la gât și cap, cancer de prostată, cancer la plămânicancer mamar și alte tipuri de tumori.

Având la dispoziție o echipă medicală profesionistă și colaboratori de elită din Hamburg, putem deasemenea oferi diagnosticare oncologică la cele mai înalte standarde ale medicinei actuale. Folosind tehnica modernă PET/CT putem analiza cu precizie situația fiecărui pacient.

Radio-oncologia modernă include tratament pentru boli maligne și benigne. Se estimează că 50% din toate cazurile de cancer pot fi vindecate aplicând un tratament combinat.

Modalitatea de tratament

Radioterapia este de obicei împărțită în mai multe ședințe individuale și astfel, de obicei, ele se întind pe cateva saptamani. Acest tratament funcționează foarte bine și efectele secundare sunt limitate. În funcție de situația fiecărui pacient comisia de doctori, stabilește exact abordarea ședințelor de radioterapie. Pentru o mai bună întelegere a modălității de tratament din cadrul centrului nostru puteti acces ghidul pacientului oncologic.

Pacientul este punctul central al eforturilor noastre, cu scopul de a atinge obiectivul tratamentului păstrând în același timp o calitate a vieții cât mai bună.

Radiochirurgia CyberKnife

CyberKnife este vârful tehnologiei în domeniul tratamentelor de cancer. CyberKnife este o tehnologie revolutionara, care tratează tumori foarte complicate și non-operabile prin chirurgie convențională.

Ce este CyberKnife pe scurt?

Sistemul Robotic CyberKnife ® de radiochirurgie  este o alternativă non-invazivă, la a o intervențiile chirurgicale pentru tratamentul tumorilor canceroase şi a tumorilor non-canceroase oriunde în corp, inclusiv prostată, plămâni, creier, coloana vertebrală, ficat, pancreas şi rinichi. Tratamentul constă în atacarea extraordinar de precisă a tumorilor oriunde în corp cu raze de foarte mare intensitate; CyberKnife oferă o noua speranță pentru pacienții din întreaga lume.

Tipuri de cancer tratabile la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg

  • Cancer de stomac
  • Tumori testiculare
  • Cancer anal
  • Cancer de vezică urinară
  • Cancere vaginale
  • Cancere valvulare
  • Tumori maligne ale pielii
  • Tumori ale țesuturilor moi
  • Mezoteliom pleural