Radioterapie IMRT, VMAT

Cea mai avansată tehnologie în domeniul radioterapiei oncologice bazată pe tehnicile IMRT (Radioterapie cu Intensitate Modulabilă) și IGRT (Radioterapie Ghidată Imagistic) se numește Elekta Synergy și este disponibilă la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg.

Radioterapia IMRT si IGRT este alternativa moderna pentru tratarea majoritații tumorilor. La Centrul Oncologic de Tratament Hamburg sunt tratate tumori ale sânului, plămânului, prostatei, rectului, sfera ORL, boli de sistem (boala Hodgkin, limfoame non-Hodgkin, iradieri ale splinei) și tumori ale sistemului nervos central și periferic și diseminări (metastaze osoase, pulmonare, ganglionare și cerebrale).

Locație: Hamburg, Germania
Tip Serviciu:

Cost: individualizat conform tratamentului aplicat

Radioterapia Modernă IMRT, VMAT, IGRT

Cabinetul de radioterapie din cadrul Centrului Oncologic de Tratament Hamburg(Strahlenzentrum Hamburg) oferă radioterapie la cele mai înalte standarde după metode recunoscute la nivel internațional și după criterii germane. Centrul nostru de radioterapie este unul dintre cele mai moderne, fiind recent renovat și având aparatură de ultimă generație.

Atentie: Costurile acestui serviciu medical sunt acoperite de formularul S2 (E112)

Procedura pentru tratament radioterapeutic

Alcătuirea dosarului medical

  • completarea formularului F1 (întrebări obligatorii)   Formular F1
  • completarea formularului F2 (scurt istoric oncologic)  Formular F2
  • colectarea imaginilor: CT, RMN, PET/CT, ecografie (sonografie), scintigrafie, mamografie
  • colectarea documentelor și traducerea acestora în limba germană: epicriza, buletin externare, histopatologie (anatomopatologie, biopsie), imunohistochimie, interpretare examen imagistica.
  • transmiterea dosarului medical al pacientului în Germania, unde doctorii centrului nostru îl vor analiza și vor propune soluția terapeutică adecvată, dacă protocolul de tratament indică necesitatea de radioterapie sau de radiochirurgie
  • comunicarea raspunsului clinicii către pacient se realizeaza in circa 5 zile lucratoare, în funcție de complexitatea fiecarui caz (pentru anumite cazuri este necesară abordarea unei comisii tumorale interdisciplinare)
  • redactarea scrisorii de accept din partea clinicii Strahlenzentrum Hamburg, în scopul întocmirii dosarului în vederea obținerii formularului S2. În cazul tratamentului prin intermediul formularului S2, se percepe o taxă în valoare de €2000. De la momentul începerii tratamentului în Hamburg, toate cheltuielile de tratament sunt acoperite de formularul S2 (inclusiv investigații, hidratare, implant de cateter venos, chimioterapie, etc).

Detaliile premergătoare tratamentului radioterapeutic

  • personalul nostru din București ajută pacienții să iși gasească soluțiile optime de transport și cazare pe durata tratamentului
  • programarea consultațiilor și investigațiilor necesare începerii tratamentului se realizeaza înaintea plecării pacientului
  • planificarea tratamentului durează de regulă 5 zile lucratoare, timp în care echipa de doctori și fizicieni, alcătuiesc planul individual de tratament. Planificarea tratamentului, presupune conturarea zonelor ce urmează a fi iradiate, dozarea radiațiilor catre zonele țintă și testarea planului de tratament
Contactează-ne acum!

 

Alte Servicii Medicale

Investigații de Specialitate

Investigații de Specialitate

Investigațiile și examenele de specialitate sunt necesare diagnosticării

Follow-up Cancer de Prostată

Follow-up Cancer de Prostată

Lupta împotriva cancerului nu se termină odată cu

Follow-up Cancer Mamar

Follow-up Cancer Mamar

Lupta împotriva cancerului nu se termină odată cu

Pachet Onco-Diagnostic

Pachet Onco-Diagnostic

Pachetul Oncologic de Diagnostic, oferă pacienților un set