De ce tratament la Hamburg ?

Tratamente de specialitate prin Radioterapie și Radiochirurgie CyberKnife

Doctori Specialiști in Radioterapie și Radiochirurgie CyberKnife

Prof. M.H. Seegenschmiedt şi Prof. Doz. F. Fehlauer sunt oncologi specializaţi în medicină nucleară, recunoscuţi pe plan internaţional cu o experienţă cumulată de peste 70 de ani în tratarea cancerului, folosind şi tehnologiile inovatoare. Prof. I.C. Chiricuta, cu diplome de merit obţinute în Germania şi România şi Prof. Doz. F. Fehlauer au pus bazele şcolii de radioterapie „Würzburg”, iar Prof. M.H. Seegenschiedt a înfiinţat şcoala de radioterapie „Erlangen”, două dintre cele mai respectate astfel de şcoli din Germania, Europa şi chiar din întreaga lume.

Centrul Oncologic de Tratament Hamburg, unul dintre cele mai bine echipate centre privaet pentru tratarea cancerului prin radioterapie si radiochirurgie CyberKnife din Europa, fiind fondat în 2007 de Dr. Fabian Fehlauer împreuna cu Dr. Georg Barzen.

Echipament medical oncologic de ultimă generație

În comparaţie cu alte centre internaţionale, raportul cost-performanţă al COTH este unic. Putem oferi estimări ale costurilor pe termen scurt. Oferim pacienţilor noştri întreaga paletă a radioterapiei oncologice „de ultimă tehnologie” (chimioterapie radiologică, IMRT, IGRT, VMAT) şi imagisticii (Rezonanţă magnetică 3-tesla, PET/CT) dar si radiochirurgie Cyberknife.

Radioterapie - Elekta

Radioterapie – Elekta

Radiochirurgie Cyberknife

Radiochirurgie Cyberknife

Analize și investigații pre-tratament și post-tratament

Oferim pacientilor din străinătate modalităţi de diagnosticare a cancerului dintre cele mai eficiente: examen PET/CT pentru a descoperi o eventuală extindere a cancerului, ultrasunete, RMN pentru regiunea afectată sau Computer Tomograf pentru regiunea afectată. Analizele sunt efectuate într-o singură zi, două zile de investigaţii în cadrul cărora puteţi face un RMN complet al întregului corp sau o scintigramă. Programările se fac în câteva zile, în funcţie de programul dumneavoastra de zbor.

Examenele complete, inclusiv documentele histologice, sunt baza pe care se stabileşte apoi schema de tratament şi se alege asistenţa personală de cea mai bună calitate de care veţi beneficiă în centrul nostru.

Cât mă va costa tratamentul?

Costul tratamentelor si serviciilor medicale de cea mai bună calitate în Germania este mult mai mic decât te-ai aştepta şi poţi beneficia de aceste tratamente la standarde de calitate mult mai ridicată decât în alte instituţii din străinătate. Costurile sunt mai mici cu 70-90% faţă de Statele Unite şi cu 25-50% faţă de alte spitale din Europa sau Turcia.

Pentru tratamentele de radioterapie IMRT, VMAT, IGRT, Centrul Oncologic de Tratament accepta plata prin formularul S2

Suntem un centru de excelenţă recunoscut internaţional şi oferim servicii de îngrijire superioare celor pe care le-aţi întâlni în spitale mai apropiate de dvs. Vă vom ajuta sa faceti economii, oferindu-vă tratamente complete sau soluţii post-tratament într-o manieră transparentă şi clară, fără costuri ascunse.