Despre clinică

Centrul de Radioterapie si CyberKnife Hamburg

Strahlenzentrum Hamburg

Strahlenzentrum Hamburg

Tratăm cancerul din 2007

Deși este un centru de tratament relativ nou, fiind înființat în 2007, Centrul Oncologic de Tratament Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg) și-a facut un renume în Germania dar și în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai eficiente și profesioniste centre oncologice.

Încă de la început filozofia fondatorilor a fost de a oferi tratamente de calitate folosind tehnologie de ultimă generație și de a se axa pe cele mai noi descoperiri în domeniu.

Echipa noastră medicală

Echipa medicală de peste 35 de specialiști ce alcătuiește personalul COTH este una extraordinar de bine pregătită și gata să vă asiste în orice moment.

PD. Dr. Fabian Fehlauer, împreună cu Dr. Thomas Scheiner alcătuiesc planul de radioterapie pentru pacienți în timp ce Prof. Dr. MH Seegenschmiedt pregătește planurile pentru radiochirurgia CyberKnife.

Un centru de renume internațional

În comparaţie cu alte centre internaţionale, raportul cost-performanţă al COTH este unic. Putem oferi estimări ale costurilor pe termen scurt. Oferim pacienţilor noştri întreaga paletă a radioterapiei oncologice „de ultimă tehnologie” (chimioterapie radiologică, IMRT, IGRT, VMAT) şi imagisticii (Rezonanţă magnetică 3-tesla, PET/CT) dar si radiochirurgie Cyberknife.

Centrul nostru este certificat ISO 9001. În plus, beneficiem de ani de experienţă în consilierea, tratarea şi îngrijirea pacienţilor din Europa şi de pe alte continente. Pacienţii noştri şi rudele acestora sunt mereu mulţumiţi de echipa, serviciile şi eficienţa noastră.

Dotările centrului nostru oncologic

Radioterapie - Elekta

Radioterapie – Elekta

Echipamentele noastre moderne, includ un Toshiba “Four Slice-Tomography” (CT – Computer Tomograf) pentru planificarea tratamentului, doua acceleratoare liniare Elekta cu IMRT si IGRT, pentru o adaptare individuală a tratamentului.

Suntem capabili să efectuam o fuziune de imagini intre RMN şi CT extrem de precisă din regiunile care urmează a fi iradiate. Noul nostru accelerator liniar Elekta Sinergy este de asemenea echipat cu un CT con-fascicul, care permite un control foarte precis al poziţionării pacientului.

Amplasarea centrului

Centrul nostru este amplasat în zona de nord a Hamburgului, o zona foarte pitorească cu specific german. Înconjurat de verdeață, într-un district rezidențial, centrul are o așezare strategică fiind foarte aproape de aeroport, hoteluri și spitale.