Știri și Noutăți

Povestea pacientei Gabriela I.

Ce spun pacienții noștrii // 2013.02.25 // , , , ,

Am apelat la serviciile oferite de Centrul Oncologic de Tratament Hamburg la recomandarea unei doamne, medic de profesie, care beneficiase de tratamentul de radioterapie IMRT sub îndrumarea personalului medical din cadrul acestei clinici.

Centrul Oncologic Hamburg, prin reprezentanții sai din România, mi-au oferit consultanță de care aveam nevoie cu maxim de profesionalism. Cu ajutorul informațiilor obținute aici am reușit să beneficiez de formularul S2.

La Hamburg am întâlnit o echipă profesionistă, care a dat dovadă de implicare în a alege tratamentele cele mai potrivite pentru vârsta și situația mea. Tratamentul s-a desfașurat conform planului stabilit inițial, fară amânari, întârzieri sau situații neprevazute.

Am apreciat calitatea dotarilor tehnice ale clinicii, condițiile impecabile asigurate de Centrul Oncologic, cât și ajutorul oferit de reprezentanții clinicii în șederea mea într-o tară straină, nevorbitoare fiind de limbă germană.

Apelând la serviciile Centrului Oncologic de Tratament Hamburg am reușit să transform perioada tratamentului cu radioterapie într-o experiență pozitivă din toate punctele de vedere.
Vă multumesc.

Gabriela I, 35 de ani, Giurgiu, România.