Știri și Noutăți

Povestea pacientei Andreea Pa.

Ce spun pacienții noștrii // 2013.02.25 // ,

Numele meu este Andreea Pa. și în urmă cu doi ani, la recomandarea Prof. Codruț Sarafoleanu ce a efectuat cu succes operația la care am fost supusă, am luat legătura cu Centrul Oncologic de Tratament Hamburg, cu punctul de lucru la București, pentru tratament radioterapeutic.

Din primele discuții purtate la București am fost informată despre tot ceea ce reprezintă tratamentul la Hamburg, printre care: locația clinicii aproape de aeroport, condițiile bune de cazare, etapele tratamentului precum și posibile efecte secundare. Atat la București, cât și la Hamburg, am avut parte de sprijin și ajutor pentru orice nelamurire, cu atăt mai mult faptul că la clinica din Hamburg există personal ce vorbește românește.

Tratamentul nu a fost deloc usor iar timpul parea să stea în loc dar m-am simțit în siguranță acolo deoarece intreg colectivul clinicii a dat dovadă de amabilitate, multă implicare și protejare pe tot parcusul celor două luni.

Un alt lucru de remarcat este că am intalnit oameni ce au învins boala și care revin cu încredere pentru a-și efectua testele de control, oameni ce au împărtășit aceleași trăiri și care cu tot sufletul recomandă această clinică unde se pot salva vieți.

Cu un gram de credință, o echipă de medici bine pregătită și cu aparatura necesară, se poate lupta!

Andreea Pa, 32 de ani, Brașov, România