Știri și Noutăți

Tatiana M.

Ce spun pacienții noștrii // 2013.02.23 // , , ,

Ma numesc Tatiana M, sunt de profesie medic stomatolog și locuiesc în Toronto, Canada.

În Mai 2012 am fost diagnosticată cu sinonasal carcinoma. Întrucât în Toronto mi-a fost refuzată intervenția chirurgicală, am plecat în Bucharest, Romania, unde am fost operata de exceptionalul medic chirurg Dr. G. Mincu. După operație profesorul Dr. Chiricuta mi-a recomandat continuarea tratamentului de radioterapie și chimioterapie la Centrul Oncologic Strahlenzentrum din Hamburg.

Am fost pacienta acestui centru timp de două luni, iar in tot acest timp am avut parte de o experiență extrem de plăcută. Am avut șansa să fiu tratată de un întreg personal medical- doctori, asistenți și tehnicieni medicali sunt deosebiț de bine pregătiți, foarte profesionaliști și în acelasi timp foarte amabili.

Tratamentul de radioterapie nu a fost usor dar am primit încurajări din partea doctorilor care au fost foarte atenți cu mine și mi-am recăpătat speranța la viată.
Săptămânal am avut întâlnire cu unul din medicii centrului, unde am primit raspunsuri la intrebările mele și am putut intelege tratamentul recomandat.

Am cuvinte de mare apreciere și de mulțumiri pentru Dr.T.Schneider și Dr.S. Westhauser care au fost alături de mine pe tot parcursul tratamentului. De asemenea am avut de cuvinte draguțe și zâmbete din partea fetelor personalul medical.

Recomand acest centru de tratament cu multă căldură pentru profesionalismul întregului personal cât și pentru atmosfera caldă și prietenoasă oferită bolnavilor.

Cu drag și respect,
Tatiana M, 57 de ani , Toronto, Canada.