Știri și Noutăți

Centrul Oncologic de Tratament Hamburg iși deschide porțile pentru România

Știri și Noutăți // 2011.02.04 //

Hamburg, Poarta spre Lume, este un oraş tânăr, modern, prietenos şi deschis faţă de vizitatori. Sunt multe motive pentru care oraşul verde de pe malul Râului Elba este denumit unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Germaniei.

Strahlenzentrum Hamburg

Strahlenzentrum Hamburg

Hamburg-ul, orasul sanatatii este locul unde gasiti unul dintre cele mai prestigioase centre oncologice din Europa. Axat in special pe radioterapie si radiochirurgie Cyberknife, Centrul Oncologic de Tratament Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg) isi deschide portile pentru Romania, deschizand primul birou in Bucuresti. Aflat chiar in centrul Bucurestiului in zona Piata Victoriei, biroul primeste toti pacientii ce doresc o a doua parere despre conditia lor medicala.

La Centrul Oncologic de Tratament Hamburg oferim pacienţilor noştri întreaga paletă a radioterapiei oncologice „de ultimă tehnologie” (chimioterapie radiologică, IMRT, IGRT, VMAT), Cyberknife şi imagisticii (Rezonanţă magnetică 3-tesla, PET/CT).

Centrul nostru este certificat ISO 9001:2008

Deasemenea de 2 ori pe luna, unul din specialistii nostri din Hamburg, face o vizita in Romania pentru a discuta cu pacientii. Cei 2 doctori ce vin frecvent in Romania pentru discutii cu pacientii sunt Dr. Fabien Fehlauer si Prof. Dr. Med. M. H. Seegenschmiedt.